Covid-19 Update: Tα καταστήματά μας λειτουργούν Δευτέρα έως Σάββατο.
Επισκεφθείτε μας χωρίς διαδημοτικό περιορισμό (SMS 13032)

Covid 19 - Update:

Σας ενημερώνουμε ότι τα καταστήματα μας (Πωλήσεις - Service – Ασφάλειες) παραμένουν ανοιχτά και είναι πλήρως εναρμονισμένα με τις οδηγίες υγιεινής και τα μέτρα προστασίας του Ελληνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας. Μπορείτε να τα επισκεφθείτε ασφαλώς, είτε να εξυπηρετηθείτε online.

Πωλήσεις:

Δευτέρα – Παρασκεύη: 09:00 – 20:00
Σάββατο: 09:00 – 16:00

Service/ Φανοβαφείο:

Δευτέρα – Παρασκευή: 08:00 – 17:00

Βεβαίωση Μετακίνησης

Η επίσκεψη στα καταστήματα μας μπορεί να πραγματοποιηθεί:

1) Μέσω SMS στο 13033 πληκτρολογώντας το 2

2) Συμπληρώνοντας τη Βεβαίωση Μετακίνησης Πολιτών και συγκεκριμένα το πεδίο Β2

Keep distance. Be safe!

Πραγματικά χιλιόμετρα μεταχειρισμένου αυτοκινήτου

Στην Automarin η αξιοπιστία είναι μέρος της κουλτούρας μας και η ουσιώδη διαφορά μας από τον ανταγωνισμό. Διαθέτουμε κορυφαία τεχνογνωσία στον μηχανολογικό και ηλεκτρολογικό έλεγχο κάθε αυτοκίνητου. Εκτός από την πιστοποίηση της σωστής λειτουργίας του οχήματος, μπορούμε μέσα από συγκεκριμένες μεθόδους να ελέγξουμε αν τα αναγραφόμενα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου είναι και τα πραγματικά.


Τρόποι ανεύρεσης της γνησιότητας των χιλιομέτρων:

Έλεγχος του πλαισίου στην Πανευρωπαϊκή πλατφόρμα κάθε αντιπροσωπείας

Κάθε αυτοκίνητο συνοδεύεται από τη πρώτη μέρα παραγωγής του από το μοναδικό αριθμό πλαισίου του. Στην ουσία πρόκειται για την ταυτότητα του και τον τρόπο αναγνώρισής του από το εργοστάσιο.

Σε κάθε Service που πραγματοποιείται στην Επίσημη αντιπροσωπεία, καταχωρούνται ηλεκτρονικά οι εργασίες που πραγματοποίησε, καθώς και τα χιλιόμετρα που είχε το αυτοκίνητο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Εμείς διαθέτουμε πρόσβαση στις συγκεκριμένες βάσεις, οπότε μπορούμε να ελέγξουμε το ιστορικό του κάθε αυτοκινήτου.

Έλεγχος των επιμέρους εγκεφάλων του αυτοκινήτου

Όλα τα αυτοκίνητα για να διασφαλίσουν την εύρυθμη λειτουργία τους, διαθέτουν δεκάδες εγκεφάλους οι οποίοι είναι ρυθμισμένοι να εκτελούν συγκεκριμένες διαδικασίες. Ταυτόχρονα αποθηκεύουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη κατάσταση του αυτοκίνητου.

Οι πληροφορίες αυτές αφορούν την λειτουργία του αυτοκίνητου καθώς και τα διανυθέντα χιλιόμετρα. Αν κάποιος παραποιήσει τα χιλιόμετρα του αυτοκίνητου, συγκεκριμένοι εγκέφαλοι θα αναγνωρίσουν την διαφοροποίηση αυτή και θα εμφανίσουν βλάβη στη λειτουργία τους. Για να αναγνωριστεί η συγκεκριμένη βλάβη χρειάζονται και τα αντίστοιχα πιστοποιημένα ηλεκτρονικά μηχανήματα. Εμείς στην Automarin επενδύουμε καθημερινά στη τεχνολογική μας αναβάθμιση, έτσι ώστε να είμαστε ενήμεροι για κάθε νέα εξέλιξη πάνω στα αυτοκίνητα. Για το λόγο αυτό διαθέτουμε διαγνωστικά μηχανήματα για κάθε μάρκα και μοντέλο αυτοκινήτου, εξασφαλίζοντας εκτός από τον ποιοτικό μηχανολογικό και ηλεκτρολογικό έλεγχο την διασφάλιση της γνησιότητας των αναγραφόμενων χιλιομέτρων.

Έλεγχος των διελεύσεων στη ηλεκτρονική βάση Κ.Τ.Ε.Ο

Όλα τα αυτοκίνητα στην Ελλάδα υποχρεούνται σε έλεγχο Κ.Τ.Ε.Ο ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ο έλεγχος Κ.Τ.Ε.Ο εκτός από τη διαδικασία πιστοποίησης της σωστής λειτουργίας του αυτοκίνητου, περιλαμβάνει και την online καταχώρηση των αναγραφόμενων χιλιόμετρων που είχε το όχημα την ημέρα του ελέγχου.

Από τις αρχές του 2017 τα Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων / Κ.Τ.Ε.Ο παρέχουν δωρεάν τη δυνατότητα εκτύπωσης όλων των διελεύσεων που έχει πραγματοποιήσει το συγκεκριμένο όχημα από τη πρώτη μέρα κυκλοφορίας του. Οι καταγραφές αφορούν όλα τα Κ.Τ.Ε.Ο στην Ελλάδα, ανεξάρτητα αν είναι της ίδιας αλυσίδας. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να ελέγξουμε για τυχόν παραποίηση στα αναγραφόμενα χιλιόμετρα του εκάστοτε οχήματος.

Γνήσιο Εγχειρίδιο Κατασκευαστή

Πρόκειται για το (Book Service) που παραδίδεται στον αγοραστή κατά την παράδοση του καινούριου αυτοκίνητου. Η χρήση του συγκεκριμένου βιβλίου, αφορά τη καταγραφή των εργασιών Service σε κάθε επίσκεψη που πραγματοποιεί το αυτοκίνητο στην εξουσιοδοτημένη αντιπροσωπεία.

Κάθε διέλευση αναγράφεται στο βιβλίο, συνοδευόμενη από τα χιλιόμετρα που είχε το αυτοκίνητο την ημέρα του ελέγχου καθώς και από τη σφραγίδα του συνεργείου που πραγματοποίησε τις εργασίες συντήρησης. Ένα πλήρες ενημερωμένο Βιβλίο Εργασιών, συνοδευόμενο από τις γνήσιες σφραγίδες της αντιπροσωπείας, αποτελεί δικλείδα ασφαλείας για τη γνησιότητα των χιλιομέτρων.

Έγγραφα Εκτελωνισμού (αφορά εισαγόμενα αυτοκίνητα)

Κάθε εισαγόμενο αυτοκίνητο συνοδεύεται από τα Έγγραφα Εκτελωνισμού, τα οποία εκδίδονται από τις Δημόσιες Τελωνειακές Αρχές. Στα συγκεκριμένα έγγραφα αναγράφονται τα χιλιόμετρα που είχε το αυτοκίνητο την ημέρα εισαγωγής στην Ελλάδα, το κράτος προέλευσης και τα στοιχεία του πωλητή.

Επειδή τα συγκεκριμένα έγγραφα φέρουν τη σφραγίδα του Ελληνικού Κράτος, αποτελούν ταυτόχρονα δικλείδα ασφαλείας για τη γνησιότητα των στοιχείων του αυτοκίνητου.

Στην Automarin πρωταρχικός στόχος είναι η πώληση εγγυημένων αυτοκίνητων.

Για το λόγο αυτό διαθέτουμε μία κορυφαία ομάδα ανθρώπων, η οποία σε συνεργασία με τελευταίας τεχνολογία διαγνωστικά μηχανήματα διασφαλίζει τη υψηλότερη ποιότητα στο χώρο του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Η ομάδας μας το 2020 πραγματοποιήσε τουλάχιστον 29.000 ελέγχους μεταχειρισμένων αυτοκίνητων. Από αυτούς το 60% απορρίφθηκε, είτε για κάποιο μηχανολογικό ζήτημα, είτε λόγω τρακαρίσματος ή λόγω παραποιημένων στοιχειών. Εμπιστευτείτε την ομάδα της Automarin και εκμεταλλευτείτε την τεχνογνωσία μας στο επόμενο σας αυτοκίνητο.


"Because, everything is all about FineDriving."

Θες μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με πραγματικά χιλιόμετρα:

Δώσε μας το τηλέφωνό σου και ένας συνεργάτης μας
θα σε καλέσει άμεσα για να σε ενημερώσει.